Art by Jesper Liengaard

Info

Hvis du er interesseret i at købe værker til privat eje eller til virksomheden, har forespørgsel på udstillinger eller andet, er du velkommen til at tage kontakt på nedenstående telefon eller mail.
For at få de seneste nyheder kan du følge med på Instagram eller tilmelde dig nyhedsmail nederst på denne side.

 

If you we want to know more about exhibitions, are interested in buying works or other, please make contact at the following phone, mail.

Get the latest updates on Instagram.

 

+45 23 45 17 71

art@jesperliengaard.dk

@jesperliengaard

 

 

Udstillinger og salg

 

Galleri A

Galleriet repræsenterer kunstnere som Michael Kvium, Cathrine Raben Davidsen, Kasper Eistrup, Husk Mit Navn, Ole Ahlberg, Julie Nord, Leif Sylvester m.fl.

 

galleri-a.nu

 

 

 

Kunst i virksomheden

 

Er du interesseret i at købe kunst, eller få skabt en unik kunstudsmykning til Jeres virksomhed er du er velkommen til at kontakte mig for at høre om mulighederne.

 

Kunstværker, der hænges op i virksomhedens lokaler, kan afskrives med 25 pct. om året. Hvis købesummen er på 12.300 kr. eller mindre, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, kunstværket bliver købt. Kunstnerisk udsmykning, som udføres som en del af virksomhedens bygninger eller de nærmeste omgivelser, kan afskrives efter samme regler som afskrivning af bygninger – med 5 pct. om året.

 

Kontakt jeres revisor, hvis I vil vide mere om afskrivnings- reglerne for køb af kunst.

Find flere brochurer om nye skattefordele på kulturområdet på www.kum.dk